Мая Манолова: Започва харченето на един милиард +ВИДЕО

Мая Манолова: Започва харченето на един милиард +ВИДЕО


Манолова: Със създаването на държавен ВиК холдинг започва харченето на 1 милиард лева
Мая Манолова за коректният прочит за нещата в страната.
Отговорността е на правителството и свидетели сме как премиера пее в джипа си и се снима с багери, но на практика виждаме, че проблемите се отлагат и не се решават навременно.
Опитът на премиера да се хареса на всички е виден. Тук става дума за липса на последователност в подкрепа на малкият и среден бизнес, тук няма стимули и подкрепа, а се дават заеми и заеми.

Противоречиви прогнози слушаме, че пари има, ама властта пази парите от техните собственици, но тези пари в държавата са на хората и когато хората имат нужда никой не дава пари. Манолова пита необходимо ли е да се изгражда ВИК Холдинг?

В момента се избира широко производство на човешки ресурс за създаване на една мега структура, която е паразитна и не е нужна.
Манолова дава пример и с ВИК Перник. Те ВИК Перник не могат да управляват камо ли държавата!
Намекът, че държавата е лош стопанин е виден от всичко у нас.

Мая Манолова говори за пряка безвъзмездна помощ, но никой не иска да чуе. Говори се за един милиард да се пренасочи към подкрепа на фирмите, но тези фирми май не са правилните щом не се прави. Манолова говори за тока и цените, вижте цялото видео тук:

Гражданско движение „Изправи се.БГ” бе призовават регулаторът да изпълни закона. Манолова призовава Премиера да харчи народната пара разумно, но засега алчността и разумът не кореспондират с народната воля. Липсата на адекватно отношение към хората е адекватно за политическо-икономическата мафия. Граби се като за последно милиарди, които могат да се влеят в икономиката и между хората и малкият и среден бизнес за да живне икономиката, а само се насочват към едни определени кръгове от фирми.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.