Пророкът Гал Сасон: 2022 г. е годината, в която Румен Радев ще върне България към Русия!

Пророкът Гал Сасон: 2022 г. е годината, в която Румен Радев ще върне България към Русия!
Гал Сасон предрече множество промени в България през 2022 г.!

Новата година вече е факт, а с нея започнаха много очаквания за нови неща. Политическият живот у нас ще бъде горещ и през 2022 г. Това стана ясно от пророчествата на ясновидеца Гал Сасон.

Той е категоричен, че ще има ново пренареждане на силите. Ще има много революции и промяна на цялостния курс на България във външната политика.

Сасон вижда ясно, че тази година ще има един ясно изразен лидер и това е Румен Радев. От президента ще зависи почти всичко, въпреки че България е парламентарна република.

Гал Сасон с прогноза за 2022 г.

В предсказанията на Гал Сасон прави впечатление нещо много интересно. България ще остави на произвола на съдбата членството си в ЕС и НАТО и отново ще установи дружба с Русия. Разбира се, най-вероятно няма да напусне евроатлантическите организации, но постоянно ще „спъва“ атаките им срещу Русия.

Всъщност това „спъване“ вече започна с отказа да бъде приета Република Северна Македония в европейското семейство. Румен Радев не дава и дума да се каже в тази насока и постоянно отрязва нашите съседи по пътя им към обединена Европа.

Министърът на отбраната от новото правителство Стефан Янев също вече загатна, че ще работи за Русия, след като отказа на САЩ да бъдат сложени допълнителни военни бази у нас. Това не се хареса на премиера Кирил Петков, но президентът Румен Радев подкрепи Янев и така амбициите на Америка бяха отрязани.

Според Гал Сасон в България ще настъпят огромни промени. Българите най-после ще осъзнаят, че вървят по грешен път и затова отново ще прегърнат Русия, с която бяха първи дружки цели 45 години преди време.

Бъдещето на България, което Сасон вижда, е светло. Това е така, тъй като Русия ще върне своите позиции у нас, а това е желанието на повече от 70% от българския народ.

„България ще тръгне нагоре при Румен Радев, защото ще се сприятели отново с Русия“, предсказва Гал Сасон.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.