Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор

 Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор
„Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор Иван Гешев и уронване на престижа на съдебната власт – няколко пъти казах и отново ще повторя.

Това заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков веднага след като гласува на днешните предсрочни парламентарни избори. Действията ще бъдат основани и съобразени изцяло с Конституцията и закона.

Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Според него, прокуратурата трябва да предприеме конкретни действия в случая по отношение нарушение на данъчното ни законодателство.

Рашков каза и, че ако други държави са подали информация за недекларирано от български граждани имущество и банкови сметки, следва разкриването на информацията да стане факт след съответните действия на прокуратурата, за да няма законови нарушения за конфиденциалност.“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.