Проф. Иво Христов: Съставът на ГЕРБ е от гавазите на бившия режим (ВИДЕО)

Проф. Иво Христов: Съставът на ГЕРБ е от гавазите на бившия режим (ВИДЕО)
Режимът на ГЕРБ дойде абсолютно закономерно като резултат от българския преход.

Неслучайно голяма част от личния състав на тази псевдополитическа организация са гавазите на предишния режим, като се започне от лидера им, така и до структурите им по места.

Това каза депутатът от БСП проф. Иво Христов във видео на страницата си в социаната мрежа фейсбук.

„Режимът на ГЕРБ дойде тогава когато завърши голямата приватизация и тогава някой трябваше да охранява резултатите от прехода, а те са преди всичко икономически.

Те се изразява върху това, че бившата комунистическа партия откраднаха резултатите на близо 45 години усилия на нашите бащи и дядовци“, допълва той.

„Единственото нещо, което може да прави ГЕРБ е да одере 10 кожи.

Кризата срещу режима у нас започна когато близо 2 милиона българи се върнаха у нас заради коронавируса. Тогава гърнето започна да се изпразва, защото ресурс няма отвътре, вече няма и отвън“, каза още Христов.

Източник: Actualno.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.