Радев за скандала с Узунов: Явно фантазиите на Борисов извират от опита му за пълнене на шкафчета

Радев за скандала с Узунов: Явно фантазиите на Борисов извират от опита му за пълнене на шкафчета
Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години

„Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато”.

Така държавният глава Румен Радев коментира изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов. Той направи изявлението след срещата на върха на НАТО, предаде NOVA.

„Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига.

Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари”, добави Радев.

„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”, заяви Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.