Румен Радев към Бойко и Пеевски: Край на мръсните ви шашми, краденето спира сега!

Румен Радев към Бойко и Пеевски: Край на мръсните ви шашми, краденето спира сега!
Преди това обаче на него и на всички останали, които дружно ограбваха държавата години наред, трябва да им се отнеме всичко, придобито по незаконен начин, вярва президентът.

„Не аз съм този, който е бил в тесни отношения с така наречения Шиши. Не аз съм му давал обществени поръчки за милиарди, не аз съм раздавал банки. Не аз съм си пил уискито с Васил Божков и Ахмед Доган.

Това е един престъпен омагьосан кръг, който ще трябва да си понесе последствията. Чудовищните ви злоупотреби бяха дотук и вие самите знаете, че това е краят“, казва Румен Радев.

Държавният глава е категоричен, че възможно най-бързо и спешно трябва да се изгони мафията, завзела прокуратурата, пише offnews.bg.

И е убеден, че само след броени месеци не друг, а българският народ ще се заеме с „чистката“ по върховете по време на изборите. При това ще го направи така, както трябва – до дъно! / pro4eti.eu

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.