Сияйната роза Нургюл Салимова загуби, НО разби на пух и прах некадърната ни политическа система

Сияйната роза Нургюл Салимова загуби, НО разби на пух и прах некадърната ни политическа система
Сияйната роза Нургюл Салимова разби на пух и прах некадърната ни политическа система, която смуче милиони левове за собствена изгода, но не намери пари за участието на Нургюл в надпреварата за световната купа.

Както стана ясно, момичето покрива всички разходи от джоба си и затова е сам самичка в Баку без никакъв екип.

В същото това време депутатите и партиите прибират милони левове от субсидии и заплати.

В положението на Нургюл са поставени вероятно десетки талантливи и способни български спортисти, които некадърните политици са оставили без никаква възможност да покажат спосбностите си и да печелят европейски и световни награди.

Оказа се, че федерацията по шахмат е с отнет лиценз, а във ФИДЕ е представлявана от албанец и румънец.

Всичко това отново е плод на политическата алчност и некадърност, която е повсеместна и е превърнала държавата ни в своеобразно политическо бунище.

Димитър Байрактаров

Илиян Касабов: Загуби, нашето момиче! Да я поздравим за успеха! Браво Нургюл! Светът говори за теб, а чрез теб – и за България!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.