Спортното министерство даде 5 404 991 лева на смешни бенефициенти… фонд “Култура” финансира драг-кралици… За шахматното ни бижу Нургюл – НИЩО!

Спортното министерство даде 5 404 991 лева на смешни бенефициенти... фонд “Култура” финансира драг-кралици... За шахматното ни бижу Нургюл - НИЩО!

Boyan Chukov

След драмата около нашето дете Нургюл в Баку и изумителното нехайство на българското посолство трябва нашият посланик в Азербайджан да бъде върнат незабавно в България и уволнен от МВнР за професионална непригодност. Ако все пак има поне двама български премиери… Но май няма!

Irini Zikidis

Само напомням, че фонд “Култура” избра да финансира с 93 000 лева шоу с драг-кралици

P.S. ППДБ, имате късмет, че фенклубът ви е с мозък на тридневно морско конче. Ако имаше грам ум и морал, щеше да ви разчекне за позора с Нургюл Салимова.

Petar Ivanov

СПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО ДАДЕ 5 404 991 ЛЕВА НА СМЕШНИ БЕНЕФИЦИЕНТИ… ЩЕЛИ ДА БОРЯТ ХАЗАРТА.
ЗА ШАХМАТНОТО НИ БИЖУ НУРГЮЛ – НЕ ДАДЕ НИЩО!
Вижте печелившите 51 бенефициента в сайта на ММС.

May be an image of text

Почудете се!
Тук съм избрал (с копи-пейст от сайта на ММС) да ви посоча само 4 от всичките 51 проекта, спечелили финансиране, другите 47 са още по-влудяващи:
I.) Проект с наименование “ЗДРАВЕЙ“ на Фондация “Повече от дом”, град София; генериран номер по Програмата НПИМД- Н1-Т4-046/2021, получил 73 т. при класирането – за сумата от 674 993 (шестстотин седемдесет и четири хиляди деветстотин деветдесет и три) лева.

II.) По Тема „Превенция на хазартната зависимост сред младите хора“ Проект с наименование ,,Заложи на себе си, не на хазарта. Не ставай зависим!“ на Сдружение „Българска асоциация на хазартните дейности“, град София; сумата от 118 149,40 лева (сто и осемнадесет хиляди сто четиридесет и девет лева и четиридесет стотинки).

III.) Проект “Доразвий себе си!“ на Сдружение ,,Спортен клуб “Ипон“, град София; сумата от 49 019,00 (четиридесет и девет хиляди и деветнадесет) лева.

IV.) Проект с наименование “ММА – млади, можещи, активни“ на Сдружение “Българска федерация по ММА“, град София; сумата от 118 073,00 (сто и осемнадесет хиляди седемдесет и три) лева…

Вижте нелепите наименования на първия и на третия проект.

Вижте кои са бенефициентите на втория и на четвъртия проект.

Помислете може ли, и как точно, “Асоциацията на хазартните дейности”, на собствениците на лотарии и казина, да се бори срещу хазарта и срещу хазартоманията?

Вижте всичките 51 бенефициента, усвоили 5,5 млн. лева в сайта на ММС.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.