Стефан Пройнов: Г-н Радев, искате ли 300 000 гласа?

Стефан Пройнов: Г-н Радев, искате ли 300 000 гласа?
Стефан Пройнов: Идват президентски избори и ако президентът Румен Радев иска 300 000 гласа трябва да излезе публично и да подкрепи една огромна гилдия.

Един таргет, едни електорални единици, едни евентуални гласове.
Както и да бъдем наричани ние сме хора и имаме своите проблеми и никоя от политическите партии не иска да чуе народните вопли, народните мъки и болки, народните желания.

От време на време някой друг политик лицемерно ще се срещне с хора от гилдията и ще им обещае закон, с който ще се решат проблемите като покойният Божидар Димитров, който обиколи нумизматичните и иманярските клубове и каза „гласувайте за мен и аз ще ви прекарам закон, който да реши проблемите в иманярството, и хобито в металдетектингът в нумизматиката“, но уви с помощта на гласовете на иманярите и нумизматите той влезе в политиката и се озова там при културното наследство, но закон нямаше.

Казвам се Стефан Пройнов, един обикновен гласоподавател, който с гражданската си активност ви подкрепи на предните избори като цена, която платих в личен план бе счупването на паметника на Баща ми и мръсна медийна кампания на опонентите ви спрямо мен.

Днес наближават избори и аз пак се изправям с името си и авторитетът си като призовавам вас и вашият екип каквото и да ми струва това в личен план г-н Президент моля ви да наредите на вашият аналитичен екип и щабът ви да проверите неофициално колко човека се занимават в страната с хобито металдетектинг, с добив на речно и самородно злато, с търсене на метеорити и нумизматика и като добавите техните семейства и роднини най-вероятно ще установите, че хората потърпевши от сегашното законодателство са над 300 000 човека като добавите и търсачите на трюфели, който болшинството от тях са от иманярската гилдия – още едни 60 000 човека, който след сезона на гъбите са готови да хванат машините ще установите, че става дума за една много голяма общност.

Стефан Пройнов: Моля Ви г-н президент, обърнете внимание на тези хора, защото те не се чувстват представени от никой, а те искат закон справедлив, с който да се гарантира тяхното хоби и страст не да бъдат криминализирани.

Ще се учудите каква голяма подкрепа ще получите от бизнесмени, съдии, прокурори и обществени лица хора на високи постове в държавната администрация, които се занимават с нумизматика и колекционерство и тяхната страст ги превръща в едва ли не в престъпници, но патриотизмът им и родолюбието са по-силни от наказателният кодекс и те се борят за всяка монета или артефакт да бъдат спасени и да останат в страната ни.

Ние сме държава в границите на Европейският съюз и сме преди тях тук, а законите ни не са като техните.

Време е да бъдат синхронизирани с европейското законодателство и безценните артефакти и монети да остават в страната ни, а другите, които не представляват никаква археологическа и историческа стойност да бъдат освободени на пазара.

Нека бъдем модерни европейци.

Не бъдете като предните правителства, дайте шанс и справедливи закони и една огромна цифра, таргет , електорат и гласоподаватели ще ви подкрепят от всички етноси и партийни партии от всички възрастови групи, защото родолюбието няма възраст, а патриотизмът се възпитава!

Нека да вдигнем националната гордост на Българският народ, нека да изгоним мутрите от властта и от иманярската мафия, която пълни партийните каси на вашите опоненти.

Г-н Президент, чуйте молитвите ни преди да са се превърнали в протестни викове.
Време е за ред и законност в този сектор, време е да покажете на тази общност, че вие мислите за нас!

Попитайте вашите приятели дали имат колекционерски страсти, попитайте вашите роднини и хората от вашият екип и ще установите, че няма род и семейство без човек, който обича историята ни и нека всички заедно да я съхраним, да я запазим за идните и да ги възпитаме да любят, тачат и милеят всичко българско и родно.

Ако искате да изхвърлим мутрите от властта заедно не подценявайте тази огромна група хора и тяхната любов към историята и природата!

Стефан Пройнов: Аз няма какво да губя, но Вие г-н президент има какво да спечелите!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.