Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!
Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било!

Военният министър Стефан Янев продължава да държи на позицията си, че Русия е приятел на България и не бива да помага за военни действия срещу нея.

Той е категоричен, че българският интерес е за дружба с държавата, управлявана от Владимир Путин.

Ген. Янев отговори на своите критици, които искат да се извини на НАТО. Той не само няма да го стори, но и ще работи за сближаване с Русия.

“Върлува някакво мнение, че ни казват какво да правим. Това не само не е така, но аз категорично заявявам, че никой не може да ми казва подобно нещо”, отсича Янев, писа “Труд“.

Стефан Янев безкомпромисен към САЩ

Припомняме, че САЩ се настрои срещу Стефан Янев, след като той заяви, че не ни трябват още американски военни бази.

Малко след това президентът Румен Радев го подкрепи и така Америка не успя да разположи още войски на българска територия, за да дебне Русия.

Бившият служебен премиер преди няколко месеца си направи селфи с Джо Байдън, което накара мнозина да мислят, че е с проамериканска ориентация.

Оказва се обаче, че просто е добър дипломат и се интересува преди всичко от националния интерес на България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.