Треперете, Борисовци! Павел Поппандов слага Румен Радев на върха на държавата

Павел Поппандов е човекът, който се е заел да направи Румен Радев президент за втори пореден път!

Актьорът Павел Поппандов си спечели славата на критик на Бойко Борисов и в тази връзка може би логично се превърна във върл симпатизант на Румен Радев.

Това вече е и официално, тъй като звездата от „Оркестър без име“ е сред основните лица в Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на ген. Радев за втори мандат, пише Topnovini.eu.

Поппандов не харесваше управлението на ГЕРБ и неведнъж го е споделял публично. Той е доволен, че след онова правителство, пропито с корупция, е дошъл служебният кабинет, който засега върши отлична работа.

Павел Поппандов издигна Румен Радев

„Винаги съм имал симаптии в политиката, но за първи път се включвам пряко в нещо такова. Влязох в Инициативния комитет, който издигна Румен Радев и Илиана Йотова, защото съм горд с този президент.

Запознах се с него преди 2 години. Останах изненадан от познанията му в театъра и киното. Този пилот не си е купил дипломата, той е сдържан, контактен и милосърден“, разкри позицията си актьорът.

Той е категоричен, че ген. Радев трябва да остане президент на България, защото само така мафията начело с Борисов ще има страх от възмездие.

Освен това мнозина определят служебното правителство като правителство на президента, което означава, че на практика Румен Радев командва в държавата от почти 6 месеца насам.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.