Стефан Пройнов: Мачкайте г-н Рашков!

Стефан Пройнов: Мачкайте г-н Рашков!
Стефан Пройнов: Обществото очаква от г-н Рашков да въведе ред в изборите и той го направи.

Бойко Рашков не позволи да се купуват и продават гласове в страната така издигна Демократичните ценности на най-високите им нива от идването на Демокрацията до наши дни.

Естествено остава да се проконтролира етническият ВОТ и се работи в тази посока.

Корпоративният вот също е голям бич за Демокрацията при условие, че единствените работещи фабрики и бизнеси са свързани с ГЕРБ там е по-трудно да се повлияе, но ние сме сигурни е леко по-леко и там г-н Рашков ще намери и ще приложи решения.

Стефан Пройнов: След падането на ГЕРБ и ДПС от власт обществото се чувства по сигурно и репресиите силно намаляха. Вече няма протести, няма и бити хора по улиците, макар ДПС да се опитват да внасят сигнали в ЕС за техни репресирани членове и ръководни кадри да за онези кадри става дума, които разпределят парчетата от общинските баници и силно смазват бизнеса в смесените региони.

Онези кадри, които разнасят куфарчетата с пари и уреждат обществените поръчки. Да, същите, които уреждат търговете за изсичането на горите и пред всяка къща на гласувалите за тях оставят по един камион с дърва.

Разцеплението в ГЕРБ продължава и по малките населени места се опитват да респектират хората като ги махат от социалните кухни и през бюрото по труда както и да ги уволняват от програмите за заетост, но хората не искат да търпят игото на бедността.

Свидетели сме на много кадрови промени, но докато главният прокурор е на власт лостовете за въздействие над главните виновници за окаяното положение в страната не са много и въпреки това страхът им е голям.

След идването на г-н Бойко Рашков принципът, че ако имаш много пари можеш да си купиш гласове и да влезеш в парламента и във властта се разпадна. Свидетели бяхме, че някои много богати хора не влязоха в парламента.

Свидетели сме и че ромските барони и махали за първи път не взеха пари от политико-икономическата мафия, а тя самата се сви в миша дупка.

Стефан Пройнов: Мачкайте г-н Рашков, обществото иска да види политици в затвора иска възмездие иска наказание за злосторниците довели страната ни до икономически и социален упадък.

Народът ви обича и подкрепя във всяко едно начинание и за първи път хората чувстват сигурност и ред след като мафията се изпокри в мишите си дупки.

Естествено за да си върнем страната трябват законодателни промени и икономически такива, но те не са във вашата юрисдикция и възможности, но вие можете да създадете спокойна демократична среда да се случат и го правите.

Румен Радев каза „мутри вън“ и мутрите лека по-лека напускат властта, но законите са си същите, ченгетата са си същите, армията и системата си е същата и администрацията си е същата, което прави вашата задача трудна, защото обществото трябва да знае, че ви бламират отвътре и се пречи на вашите действия отвътре и отвън и въпреки всичко къде напук, къде на инат къде защото така е редно, къде защото така трябва. Вие и вашият екип се справят добре и оценката за вашата неуморна работа се вижда.

Вижда се в криминалните хроники и в липсата им дори.

Вижда се в изборните листи по гетата, вижда се и по парковете и площадите на лицата на немаскираните хора, ако щете.

Мачкайте г-н Рашков, заради всяка ограбена старица, заради всеки ограбен бизнесмен, за всеки в неравностойно положени за всеки принуден да имигрира, за всеки репресиран, за всеки, които проклина предходната власт.

Мачкайте г-н Рашков, мачкайте, ние сме с вас!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.