Тъжна вест за Буци: Бойко Рашков влиза и в новия служебен кабинет

Тъжна вест за Буци: Бойко Рашков влиза и в новия служебен кабинет
Тъжна новина за лидера на глутницата ГЕРБ – министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който започна безпрецедентно чегъртане на мафията на Бойко,

със сигурност влиза и в новия служебен кабинет, който президентът Румен Радев ще назначи с главна цел да подготви страната за честни парламентарни избори, след като патерицата на шайката Слави Трифонов умишлено не състави кабинет, за да угоди на своите кукловоди в Банкя и Сараите.

Новината сподели само пред Narod.bg източник от администрацията на държавния глава, твърди сайтът.

Очаква се Бойко Рашков отново да е вицепремиер и министър на МВР. Резултатите от работата му впечатлили като Радев, така и партньорите на България в ЕС и дори САЩ.

Именно Бойко Рашков поде битка с изборната мафия на Бойко Борисов, благодарение на която Буци граби България в продължение на три правителства.

Отново юристът и бивш шеф на Националната следствена служба бе в основата на искането Иван Гешев да бъде отстранен от поста главен прокурор за неизпълнение на служебните си задължения

Само преди дни – в края на август, пак Рашков осветли нова измама на шайката – че ДАНС са представяли фалшиви сигнали, за да се осигури охрана на Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Иван Гешев.

Спор за охраната на главния прокурор предизвика размяна на остри реплики. Бойко Рашков обяви, че открил споразумение между МВР и прокуратурата, според което полицейски патрули трябва да наблюдават района около резиденция Бояна, където живеел обвинител номер едно.

По думите на служебния вътрешен министър Иван Гешев бил охраняван защото имал близки отношения с бившия премиер. Неслучайно преди дни Буци призна, че дори си е намразил името заради вътрешния министър, който разбута по невиждан досега начин кочината на ГЕРБ.

„По указание на политическия там ръководещ субект се казва на ДАНС да напишат едно фалшиво сведение за опасност. Фалшиво сведение. Казвам го съвсем отговорно“, заяви МВР министърът.

„Заплахите срещу бившия вече, и слава Богу, премиер Бойко Борисов, настоящия главен прокурор Иван Гешев и Цацаров, които се оказаха обединени в един сигнал.

Сигналът е секретен и аз няма да си позволя да кажа: Вярвайте ми! Министър Рашков беше любезен, казвайки сигналът е фалшив“, заяви Николай Хаджигенов, заместник-председател на „Изправи се БГ! Ние идваме!“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.