Тъжно: Собственичката на училища „Класик“ Рени Илиева почина след усложнения от К-19

Тъжно: Собственичката на училища „Класик“ Рени Илиева почина след усложнения от К-19
Собственичката и директор на Международно училище Класик Рени Илиева е починала след усложнения на прекаран коронавирус.

Илиева е издъхнала в болницата преди Бъдни вечер. Повече от месец лекарите са полагали големи грижи, за да я спасят, но не са успели.

Рени Илиева е една от знаковите личности в пловдивското образование след демократичните промени. През 1997 година тя основава Частно основно училище Класик.

В днешно време то се разраства и включва Детска градина Wonderland, Частно основно училище Класик и Частна профилирана гимназия Класик.

Заради високите стандарти на преподаване и учене, въведени от Рени Илиева, миналата година Международно училище Класик е прието да стане част от световното семейство на IB World School.

Учениците на Класик могат да придобият британски квалификации за средно образование, международна диплома на International Bacalaureate и българска диплома.

Съболезнования на семейството и близките на Рени Илиева!
Бог да я прости!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.