Адв. Мария Шаркова: Ваксината срещу простотията идва през март 2021 и се нарича избори

Адв. Мария Шаркова: Ваксината срещу простотията идва през март 2021 и се нарича избори
Тази публична демонстрация на властите на неуважение успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен

Публикуваме статуса на адвокат Мария Шаркова, която се занимава с медицинско право по повод коментарите за пренасянето на част от ваксините в хладилен бус за кренвирши, които ще бъдат съхранявани в хладилник ЗИЛ.

Цял ден чета вицове за кренвирши, но никак не ми е смешно. Няма никакво значение дали на баничарката, с която доставят ваксини, е изписана марка кренвирши, сирене или нещо по-изтънчено. Да речем марка стек от породата Блек Ангъс.

Друг е проблемът и той не буди никакви забавни асоциации за мен. За търговците на едро има редица въведени правила за транспорт на лекарствени продукти, в това число изисквания за регистрация на съответното транспортно средство, стандартни оперативни процедури, договори и прочее досадни неща, заради които много търговци на едро биват контролирани и санкционирани.

Съхранението на термолабилни лекарствени продукти също има изисквания, които трудно могат да се изпълнят с хладилник ЗИЛ, защото трябва да се следи и записва температурата с термометър или автоматично устройство. Защо ли?

Защото отговорността на производителя приключва там, където започва отговорността за транспортирането и съхранението.

И тук виждам как освен че от фирмата – производител се търкалят от смях, доволно потриват ръце с репликата: Ние бяхме до тук. Тази публична демонстрация на властите на неуважение към създадените от тях правила смазва и малкото доверие, което хората имат в способностите им.

Успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен. Наистина се надявам да има ваксина срещу Вашата простотия и отчайваща неграмотност. Тази ваксина идва през март, 2021 г. и се нарича избори.

https://www.facebook.com/irregularitiesbulgaria/posts/1007437479749823

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.