Ченалова: Кога ще проговорят останалите мишки, крали заедно с властта

Ченалова: Кога ще проговорят останалите мишки, крали заедно с властта
„Това, което се случва пред комисията, извършваща ревизия на управлението на Борисовото правителство е много показателно. Залата е пълна с ГЕРБ матросовци, които са готови да проливат кръв“.

Това написа в профила си във Фейсбук бившият съдия Румяна Ченалова.

„Улична журналистика се вживява на разследващ орган.

Поведението на Беновска, е не само неуважително.Това е хулиганство , което осъществява всички признаци на състава на престъпление по чл.325НК.

Журналисти има, но прокурорите отсъстват. Ощетени бизнесмени като Илчовски има вероятно стотици.

Мълчат, стаяват се и чакат. Първи Божков разказа за рекета в милиони. Сега е Илчовски. Другите кога ще се осмелят и дали?!

Мишки, крали заедно с управляващите, и алчни и страхливи.Сега е времето за смелост. Време за достойнство.

Време за истина.

Случващото се крещи колко е важно съдебната власт да е независима. Днес Илчовски трябваше да бъде разпитан от прокурор.А утре – останалите, които, както твърди Илчовски са гледали онзи позорен филм.

Нужен е само още един, който да потвърди.Само още един.

И арестите са неизбежни.

Хайде мачовци бизнесмени! Слезте от скъпите си коли и бъдете мъже! Кажете истината! Имате ли кураж или ще си останете мишки…“, пише още Ченалова.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.