Учители от град Ветрен дариха 810 лв. за болницата в Пазарджик

Още по темата

21 юли 2007 14:35

90

Учители от ОУ “Св. Кирил и Методий” в град Ветрен дариха 810 лева за Многопрофилната болница за активно лечение в Пазарджик, която в момента се бори с 16 случая на COVID-19. Учителският колектив направи и трогателно обръщение към своите ученици и техните родители.

“В такъв момент всяка помощ е добре дошла. Разчитаме на лекарите –  ако те не са защитени, няма как ние да бъдем защитени, ако попаднем при тях. Всеки човек трябва да помогне с лев-два, защото всички зависим от лекарите и медицинските специалисти. Идеята възникна спонтанно в една от онлайн срещите ми с екипа. Сумата е малка, но решихме, че бихме могли да помогнем. Не сме търсили нищо, просто така го почувствахме”, разказа директорът на ОУ “Св. Кирил и Методий” Лена Парова пред Bulgaria ON AIR.

Повече от 150 деца от школото във Ветрен учат дистанционно, а по думите на директора това е голямо предизвикателство за всички. Парова призна, че е имало момент, в който са се питали дали ще се справят, но нещата са потръгнали много добре още от първия ден.

Директорът на ОУ “Св. Кирил и Методий” похвали учителите, учениците и техните родители за всеотдайността по време на дистанционното обучение. И подчерта, че то все пак не може да замести класната стая.

“Чакаме всичко да мине и скоро ще се видим в класните стаи”, отбеляза Лена Парова.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.