Ако някой умре – причина за смъртта винаги е Ковид. Ако имате хрема със сигурност имате Ковид

ако някой умре – причина за смъртта винаги е ковид. ако имате хрема със сигурност имате ковид
Вируса се лекува само в болница, където отпред има табела с големи червени букви и удивителни – Ковид отделение и с антибиотици.

Мангъров е лош, защото отрича и маските и антибиотиците.

Ако някой от пациентите на Мангъров умре – виновен е Мангъров, ако някой от пациентите в другите болници умре – никой не е виновен – лекарите не са богове.

Ако лекуван с антибиотици умре, то е не защото антибиотиците не помагат, а защото лечението е почнало късно.

Ако не се пият антибиотици вируса води да бактериална пневмония, обаче носенето на маска не води до бактериална пневмония въпреки, че това е известно на медицината отдавна.

Когато Мангъров искаше влизащите през границите още пролетта да се тестват масово го обвиниха, че го прави защото имал лаборатория и ще печели от тестовете, обаче когато това предложи сега министъра Костадинов вече е добра идея

Ако някой сърдечноболен получи инфаркт от страх, макар да е с отрицателен тест, виновни са тези, които не носят маски на 200 км от него.

Ако лабораторията на щаба даде положителен резултат от тест, той си остава положителен дори на другия ден пет други лаборатории същия човек да даде отрицателен резултат – само властта решава кой резултат да признае.

Ако някой умре и някога дори месеци преди това е дал положителен резултат на съмнителен пи си ар тест – то причина за смъртта е ВИНАГИ ковид, ако ще човека де умрял от травма.

Ковид уврежда всичко за което се сетите – сърдечно съдова система, нервна система, предизвиква дори кариес, остеопороза и оплешивяване.

Ако имате хрема със сигурност имате КОВИД – без значение от резултата от теста – справка доктор Симидчиев от щаба.

Ковида убива много хора – така се предполага, въпреки че патолозите не правят аутопсии защото им е забранено от СЗО – колко удобно, а?

Маските спират вируса от вас към другите, но не и обратно – ако не беше така нямаше как да задължим всички да са маскирани.

Дори да не ви е страх от вируса – вие сте опасни за другите и ако не спазвате мерките вие убивате собствените си родители и по-възрастните.

Най-добре се бори вируса с пълна карантина по домовете – защо това не сработи в Италия, Испания, Сърбия, Русия и още десетки други страни не е ясно.

В Русия и Сърбия имаше строга и тотална карантина, но за изборите – няма проблем – овцете бяха пуснати да гласуват въпреки рекордния брой заразени тогава.

Леглага в болниците за ковид не достигат, защото това не са обикновени болници, а много специални – Арена Армеец беше такава специална бързо построена болница с 500 походни легла и нощни шкафчета до тях, но незнайно защо я махнаха и там ще има тенис турнир.

Болниците са пълни с тежко болни от ковид и няма повече места – но някой от тежко болните играят кючек и са все роми.

Пред лабораториите има опашки от роми напиращи да се тестват за ковид и всички те щедро вадят по 120 лв. от собствените си джобове за да платят теста.

Ковида води до затваряне на граници и държави – но като дойде време емигрантите да берат реколтата ги пускаме, щото те са изключение.

Протестите през пролетта и лятото водят до епидемия през есента.

Протестърите не ги лови ковид, защото навън духа вятър и времето е сухо и вируса умира.

Лекарите са сред най-заразените от ковид, защото наглите пациенти ходят при тях. Маските и скафандрите не им помагат, защото пациентите не пазят лекарите.

Един лекар при който минават по 30 човека на ден е първа линия, но една продавачка през която минават по 300 не е на първа линия.

Имунитет срещу ковид не може да има, но според Балтов от Пирогов лекарите, които са го изкарали могат да работят спокойно – за тях опасност няма.

Имунитет срещу ковид няма, но ваксина някой ден може да има стига да не е руска. Щом е руска значи е фалшива.

Мони Йочев

П.П. Дима Николова:

Вчера си отиде колега на мъж ми, в чийто хотел се събирахме в Банско.

Септември ни каза, че му предстои операция на сърцето.

Беше прекарал микро инфаркт.

Правителството и в частност здравният министър го убиха със спирането на плановите операции, но иначе официално „вируса“ е виновен!

Оставям на въображението ви да се досетите какво пожелавам на всички управляващи! / afera.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.