Ани Салич: Да живее Русия, Путин ще ни спаси!

Ани Салич: Да живее Русия, Путин ще ни спаси!
Ани Салич е с интересни политически убеждения, които могат да й гарантират една нова кариера!

Телевизионерката Ани Салич се оказа русофил. Макар да работи в Нова телевизия, която е подчертано дясна партия заради собственика си, новинарката споделя съвсем други политически убеждения. Оказва се, че разведената чаровница, която на 50 години се сдоби с нова магистърска степен, подкрепя Владимир Путин и харесва Русия. Тя вижда именно в тях спасението на България.

Както е известно, Ани Салич беше дълго време омъжена за сърбина Бранко Салич, от когото има две деца. Сърбия винаги е била протежето на Русия на Балканите и в този ред на мисли не е изненада, че журналистката харесва Путин и руската държава.

Ани Салич е против бежанците и ромите, разбра Ко4.

Освен това водещата на Новините по Нова имала и доста по-различно от европейското мнение за бежанците. Тя считала, че то трябва да се ограничи, защото вреди на България и на цяла Европа.

Ани Салич се тревожела и от разрастването на ромския етнос в страната ни. В ежедневието си тя не се притеснявала да ги нарича „цигани“, съобщава Barikada.info. Като цяло новинарката имала доста патриотични политически възгледи. Тя била твърдо „за“ национализацията на някои сектори в икономиката ни. Нещо, което беше присъщо за времето на Тодор Живков.

Възгледите на Ани Салич в политиката клонят повече към лявото, но едва ли би станала член на БСП. По-скоро убежденията й са присъщи за ВМРО, но все още няма покана от тази партия.

Всъщност Ани недвусмислено показа мнението си за бежанците и ромите още преди 3 години, когато записа да учи магистратура „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма“ във Военна академия „Г. С. Раковски“. Миналата година се дипломира и вече може да си търси работа в тази сфера.

Както е известно, бежанците, които Европа приема, далеч не изглеждат като мирно население, поне по-голямата част от тях. Често ставаме свидетели на разпри между тях, някои от които дори фатални. Ани Салич иска да помогне за справянето на този проблем.

Владимир Путин подкрепя режима в Сирия в лицето на Башар Асад и това означава, че няма как да подкрепи бягането на местното население в Европа. Още една причина Ани Салич да харесва Русия, виждайки в нея единствената сила, която може да спре бежанската вълна.

Все пак Салич се опитва да не демонстрира открито политическите си възгледи, тъй като работи в Нова телевизия, която е много близо до властта. Неин собственик е Кирил Домусчиев, който е сред приятелите на премиера Бойко Борисов, а пък Борисов е известен с русофобското си отношение, за да угоди на Европейския съюз и САЩ.

Според слуховете Ани Салич е била пред напускане на медията, за да се впусне в ново приключение, е именно в политиката, като се насочи към антитероризма. Тогава обаче започнала пандемията и тя преценила, че ще е по-сигурно да остане на сегашната си работа, за да не стане така, че накрая да остане без доходи във време на криза.

Щом нещата по света се нормализират и коронавирусът бъде победен, се очаква журналистката да напусне телевизията и да смени изцяло професията си.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.