Асоциация на медиците от Спешна помощ: ОСТАВКА, некадърни властогонци!

Асоциация на медиците от Спешна помощ: ОСТАВКА, некадърни властогонци!
Г-н министър председател, г-да министри, експерти от национален оперативен щаб и медицински съвет, професори, доценти, директори и всяка друга административна паплач на народна хранилка,

ВЧЕРА 3.11.2020Г. В БЪЛГАРИЯ починаха от КОВИД 19– 63-ма, 4041 са потвърдени като заразени , 210 са в в критично състояние, 106 медици излязоха от строя заразени.

Утре ще е още по- страшно .

НАРОДЪТ ВИ ИЗБРА, НЕ ЗА ДА ГО ИЗБИЕТЕ !

ПРИ НИСКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ НИ ДЪРЖАХТЕ 3 МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ КАТО ЖИВОТНИ В КЛЕТКА .ФАЛИРАХА БИЗНЕСИ,ОТКАЧАХА ХОРА, УМИРАХА ХОРА ОТ ЗАКЪСНЯЛА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ОТ ИНАЧЕ ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. НЕ ГИ ЧУХТЕ, НЕ ГИ РАЗБРАХТЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ГИ СЪС СТРАХ. ВАЖНО БЕШЕ ДА ПРИБЕРЕТЕ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ДА ВИ ИЗРЪКОПЛЯСКА.

СЕГА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 МЕСЕЦ ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО КАК СЕ РАЗБОЛЯВАТ НА ДЕН ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ , УМИРАТ ДЕСЕТКИ , МЕДИЦИТЕ ВИ ЗАГИВАТ. ВАШАТА РЕАКЦИЯ СА УСПОКОИТЕЛНИ БРИФИНГИ И ТЪПИ ИЗЯВЛЕНИЯ В ЗАЩИТА НА РЕСТОРАНТЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ, ЛИПСА НА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА, РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ ЛЕГЛА ДО КОИТО НЯМА КАК ДА ЗАКАРАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ И НЯМА КОИ ДА ГИ ЛЕКУВА.

ЗАЩО ПОСТЪПВАТЕ ТАКА?

ЕДИНСТВЕННОТО ОБЯСНЕНИЕ Е ОЧЕВАДНО – ЗА ДА НЕ ЯДОСАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И ДА УДЪЛЖИТЕ ВЛАСТТА СИ. ВСЕКИ ЕДИН НЕКРОЛОГ ОТ ДНЕС НА ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД 19 ЩЕ ТЕЖИ НА ВАШАТА СЪВЕСТ.ВИЕ ОБЪРКАХТЕ ТОЗИ НАРОД И ГО НАКАРАХТЕ ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА ВИЖДА -ЗАД ЗАРАЗАТА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ.

ВИЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА СЕ САМОЗАРАЗЯВА И ЗАГИВА БЕЗ ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР.

ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ДНЕС УМИРАТ ХОРА В ДОМА СИ, В ЛИНЕЙКАТА ….

ОСТАВКА, некадърни властогонци!

Национална асоциация на работещите в спешна медицинска помощ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3554877901245461&id=849756578424287

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.