Богомил Бонев скочи: Кире, ти ли, който не си ходил войник, ще ми говориш за война!

Богомил Бонев скочи: Кире, ти ли, който не си ходил войник, ще ми говориш за война!
Богомил Бонев скочи срещу Кирил Петков!

Срещу Кирил Петков скочи в мрежата бившият вътрешен министър Богомил Бонев. А причината е оставката и скоростната подмяна на уважавания от народа военен министър гевн. Стефан Янев. И то, защото той отстояваше националните, а не чуждите интереси.

Богомил Бонев

Богомил Бонев направи Кирето на две стотинки

Петков се захвана за израза „специална операция“, употребен от Янев в първия ден на инвазията на Русия в Украйна.

„Ще ми говори за операции той, това е война!“, изрепчи се премиерът от Харвард пред медиите. И тук вече Богомил Бонев не издържа.

„Кире, Кире, бе! Ти с твоята лъжлива декларация ли си седнал да обвиняваш Стефан Янев, че използвал не една, а друга дума?!

Ти ли бе, Кире, дето изобщо не си ходил в казарма и не си бил войник. Ти ли ще даваш акъл на един истински и доказан генерал за това какви военни термини да използва?!

Но, хайде сега да ти обясня, че при войната се унищожава противник. При нея няма мирни граждани, жилищни постройки, инфраструктура.

Сравнява се със земята всичко. Както направиха твоите ментори от Щатите в Либия, Ирак, Сирия и навсякъде другаде.

А тук, колкото и информационно да е затъмнението, мирните жители се пазят от руските сили.

А ударите по жилищните сгради, по граждани и инфраскруктурните обекти се нанасят от твоите любими фашисти. Огромно разочарование си, Кире“, заключи Богомил Бонев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.