Бойко Рашков се изплю в лицето на Европа! Украинците отиват право в затвора – Живота на Бойко Рашков е в опасност?

Бойко Рашков се изплю в лицето на Европа! Украинците отиват право в затвора – Живота на Бойко Рашков е в опасност?
Бойко Рашков не се съобразява с общото мнение, че украинците са големи жертви!

Бежанците от Украйна

Вандалските прояви на украинските бежанци, а и на немалко български граждани, развалят плана на българските власти за оказване на помощ и съпричастност на всички избягали от войната в Украйна. Все повече съветски паметници в България биват осквернявани, съобщи Мария Захарова, писа Dnes.bg цитирана от zona98.com.

В момента МВР разследва случаите, но засега това се прави скришом, тъй като има заподозрени украински бежанци. Вътрешният министър Бойко Рашков обаче е категоричен, че ако бъде доказана вината на украинците, те ще си понесат всички последствия, независимо че са мигранти в нашата страна.

До момента най-големите осквернявания са на Паметника на съветската армия и масовият гроб в столичния квартал „Лозенец“. В Русия са бесни, че се поругава паметта на войници, дали живота си за свободата на Европа.

В Свети Влас пък има сведения, че е било свалено българското знаме от украинци, които са качили на негово място украинското. Това е накарало Бойко Рашков да започне собствено разследване.

Бойко Рашков „закопчава“ украинците

Министърът на вътрешните работи отказва да се съобрази с натиска от Европа да не закача украинците, дори и те да са виновни. Той е категоричен, че последствия за виновниците ще има, независимо от тяхната националност.

Както стана ясно, бежанците се сдобиха с повече права от българските граждани. Децата и възрастните хора получават безплатно здравеопазване, а останалите ще се възползват от безплатната услуга за 3 месеца. Нещо, което за българите го няма.

Освен това за бежанците се организира кампания DMS с цена на 1 СМС 5 лв. А за болните бъгларски деца цената на СМС е 1 лв.

България помага на мигрантите и с пари. Всеки от тях получава по 40 лв. на ден. Ако едно домакинство се състои от 4 души, семейният му месечен бюджет до лятото ще бъде цели 4800 лв.

На фона на всичко това е изненадваща агресията на украинците у нас, но очевидно се дразнят от руските паметници. Бойко Рашков е решен да ги вразуми.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.