Нешка Робева размаза НАТО: Фашисти, в Йемен избиват деца, а вие само за Украйна мислите!

 Нешка Робева размаза НАТО: Фашисти, в Йемен избиват деца, а вие само за Украйна мислите!
Нешка Робева направи на пух и прах лицемерите от НАТО!

Един от живите символи на родната ни художествена гимнастика Нешка Робева отново бе безпощадна към Запада, срещу който се е изказвала неведнъж в последните години. Тя е категорична, че войната в Украйна е повод за огромно лицемерие от страна на НАТО, писа Vtorifront.bg.

Робева разкри в мрежата гледната си точка за поведението на западните страни по отношение на войните. Тя вижда двоен аршин, защото не всяка война се отразява от Запада по един и същ начин.

“В момента в Йемен има война. Над 250 000 души са загинали, от които 3150 са деца. Къде е НАТО? С какво едните деца са ни по-мили от другите?”, пита Нешка, намеквайки за това, че само жертвите в Украйна се отчитат.

Нешка Робева насмете НАТО

Според легендарната треньорка има причина НАТО да обръща внимание на Украйна, а Йемен да е оставен на произвола на съдбата. И тя е, че Украйна граничи с Русия, което прави вербуването й от стратегическо значение.

Робева е потресена от лицемерието на Запада. Постоянно се призовава да се подслоняват украинци, но за жителите на Йемен, които също имат нужда да избягат някъде, нито дума.

Треньорката по худ. гимнастика прави аналогия с Югославия преди 23 години. Тогава НАТО бомбардира сърбите, но никой не изкара западняците чудовища, както сега определят Владимир Путин.

Според Нешка Робева фашизмът по света се завръща с пълна сила. Той обаче не е в Русия, а в НАТО.

“20 милиона в Йемен имат нужда от спешна хуманитарна помощ. Да чувате нещо за тях по телевизията? Говори се само за Украйна, сякаш там са повече хора. Срам ме е от тази Европа, която избира на кого да съчувства само от интерес.”, възмущава се Робева

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.