Борисов към Специалните сили: Гответе се така, че да оставате живи!

Борисов към Специалните сили: Гответе се така, че да оставате живи!

Снимка: БГНЕС

“Поздравявам ви по случай връчването на бойното и представително знаме на Съвместното командване на специалните операции. Това, което съм поел като ангажимент, 300 000 патрона вече имате, казармата се строи.

Още по темата

4 юли 2020 10:12

20

На 18-и март, когато ви е празникът, ще бъдете в новата сграда. Всички имате жени, деца, родители, тренирайте, гответе се така, че да оставате живи, да сте здрави, да сте крепки. Войската, на която най-много разчитаме, са ето тези – това са тези, които вършат най-много работа. Пазете се живи и здрави и честит празник”, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на гостуването си в гарнизон Пловдив.

На тържествената церемония присъстваха още председателята на Комисията по отбрана в Народното събрание ген. Константин Попов, вицепремиерът Красимир Каракачанов, народни представители, кметът на Пловдив Здравко Димитров и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

Знамето бе осветено от Негово Високопреосвещенство пловдивският митрополит Николай, предаде “Фокус”. Премиерът и допълни, че имало много съпротива за това формирование, тъй като били нужни допълнителни средства за бронирани машини.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.