Борисов се сети за тоталитарните режими и клъцна Радев: Вдигнатият юмрук не е символ на демокрацията

Борисов се сети за тоталитарните режими и клъцна Радев: Вдигнатият юмрук не е символ на демокрацията
Днес сутринта Бойко Борисов не пропусна сутринта да напише пост във Фейсбук за

Денят за почит на паметта на жертвите на тоталитарните режими.

Любопитно е, че вчера Бойко Борисов не поздрави България по случай честванията на Шипченската епопея за свобода от поробителя, пише Petel.bg

Ето какво написа в профила си за този ден Бойко Борисов:

Тоталитарните режими прекършиха милиони човешки съдби. Насилието и жестокостта, с които бяха потъпквани основни свободи, нямат място в днешния свят! Няма място и за националсоциализъм и комунизъм. Убеден съм, че няма място и за реваншизъм и разделение. Вдигнатите юмруци и умишленото подклаждане на напрежение между гражданите не са символ на демокрацията. Правова държава не се постига с грубо нарушаване на правовия ред, както се внушава днес. Историята трябва да се помни, за да се взимат правилните решения дори когато са трудни за взимане. Вярвам, че ред, развитие и разбирателство се постигат с диалог, а не с юмрук! Затова нека ги отстояваме с дела.

Поклон пред паметта на жертвите на тоталитарните режими!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.