БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица

БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Несправянето с борбата с корупцията стана повод за поредния вот на недоверие, който ще внесе левицата. Червената шефка Корнелия Нинова съобщи, че БСП ще внесе вота на недоверие следващата седмица.

Още по темата

7 юли 2020 18:15

32

7 юли 2020 14:39

314

„Внасяме другата седмица вот на недоверие за корупция – оставката и падането на кабинета е гаранция за просперитета на България и перспективата пред народа“, отсече тя в декларация от парламентарната трибуна.

Според нея България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, „когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде“.

“Днес внасяме предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени. Защо, кога, кой и как реши това. До дни внасяме предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лв. от хазната вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазната”, каза още Нинова.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.