Отново опашки на “Кулата”

Отново опашки на "Кулата"

Снимка: БГНЕС

Трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт “Кулата” отново е интензивен за товарни автомобили и в двете посоки, съобщават от Гранична полиция, предаде NOVA. Те напомнят, че всички граждани, които пътуват като туристи към Гърция, могат да преминат само през този граничен пункт. На “Маказа”, “Капитан Петко войвода” и “Ивайловград” не се пропускат туристи.

На изходите за товарни автомобили трафикът е интензивен на българо-турската граница при “Капитан Андреево” и “Лесово”. Затруднено е преминаването и на границата с Румъния, на пропускателния пункт “Силистра”. 

Още по темата

6 юли 2020 07:15

73

4 юли 2020 09:30

143

На “Дунав мост Видин” и “Дунав мост Русе” трафикът е интензивен за товарни автомобили и в двете посоки. На границата със Сърбия и Северна Македония движението е нормално.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.