Бъди част от Възраждане

Бъди част от Възраждане

Възраждането на България е дълг не само на политиците, но на всеки един от нас.

Костадин Костадинов не е идеален, но е единственият, който се заяви като истинската опозиция. Видяхме новите партии как не потърсиха сметка на предходните.

Това, ако не е политико-икономическа мафия здраве му кажете. Няма нито Руснаци, нито американци да ни оправят страната, ние сами трябва!

Бъдете част от възраждането на държавата и се влейте в редиците на „Възраждане“, споделяйте вижданията, целите и нека заедно да спасим отечеството си.

Възраждането на България не е мит, то е реалност и някога дедите ни са вярвали в това и са успели да успеем и ние днес.

Във всяко село са строили училища и читалища заедно хората рамо до рамо са възродили държавата ни.

Защо ние не сме единни, защо ние нехаем за възраждането на родината ни? Някой от вас ще кажат защо да пропагандирам в моето село, в моят град на нашата улица за възраждане на България, то една птичка пролет не прави.

Така е, но на тях ние ще кажем, че „един петел цяло село може да събуди“.

Споделяйте в социалните мрежи посланията на „Възраждане“, споделяйте публикациите да достигнат до повече хора, нека всички да знаят, че не са сами, има кой да спаси държавата!

Нека всички да знаят, че има кой да каже „стига толкова задкулисно управление“, да кажем „стоп на грабежа, бедността, нищетата“, да им покажем – да ги заставим, че ние сме държавата -хората, които те наричат суверен, нали властта произлиза от суверена, нека им докажем, че можем да сменим властта, че България е нашата родина не собственост на чужди безродници.

Да, една птичка пролет не прави, но бъди петелът на своята улица, бъди част от възраждането на България, защото утре внуците ти ще те питат „ти какво направи за своята страна“?

Тогава с гордост да кажем, че всички сме били част от възраждането на България.

Ние не искаме чуждото, но сме длъжни да защитим нашето.

Време е за Възраждане, споделете това с близки и приятели, споделете това с идните!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.