България претърпя поредното унижение за Шенген. Всички подритват слугинажа

България претърпя поредното унижение за Шенген. Всички подритват слугинажа
България претърпя поредното унижение за Шенген.

Всички подритват слугинажа.

Бутафоркото Денков – единственият академик в света, самоназначил се за такъв, докато е бил министър – трябваше да хвърли оставка още снощи във Виена.

Няма вече никакви формални или неформални основания за съществуването на сглобката.

Още живот на сглобката е тъждествено с още милиарди външен дълг, още несъбрани данъци от Лукойл и останалите чуждестранни монополисти на пазара ни (щото има и Дънди прешъс все пак, нали…), още кражби на романтичното дуо Кокорчо – Спецов, още Коледи без коледни надбавки.

Борисов трогателно се оправдава, че ги крепял само заради войната в Украйна и Израел.

Без Спецов и Кокорчо как ще се промени ходът на войната, питам аз. И що за тъпизми. Денков ли крепи международното положение? Фронтът ли ще се разтресе, ако тези плужеци бъдат ометени от властта? Какъв е проблемът да има извънредни парламентарни избори, както в неделя ще има местни? Как влияе на военните действия?

“Галя още не дава” – така си кажи, Бойко, че да ти олекне.

А колкото до войната…Най-страшната война се води между самите нас, хванали сме се за гушите. За безумно разделения народ обаче никой не мисли и не страда.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.