Българското правосъдие е една добре организирана мафия. Това е главният извод след “8-те джуджета” и “Нотариуса”

Българското правосъдие е една добре организирана мафия. Това е главният извод след "8-те джуджета" и "Нотариуса"
Българското правосъдие е една добре организарана мафия.

Това е главният извод след “8-те джуджета” и “Нотариуса”. Продължава празнодумието и разтягането на локуми от съдии, прокурори и за съжаление от адвокати.

Корупция в съдебната власт има, но корумпирани няма да бъдат намерени. Въпреки всякаквите сформирани комисии.

Това го прогнозирах още в началото. Защо? Защото сработва законът за омертата – всички млъкват и конкретни неща говорят един-двама, дето ще ги изкарат накрая, я неуравновесени, я алкохолици или в краен случай гейове.

А щом една система мълчи или говори празни приказки, значи имаме насреща си мафия.

Нотариусът и Пепи Еврото са издевателствали над съдии и прокурори в продължение на години. Едни са били заплашвани, други са били корумпирани.

Десетки хора са изгубили имотите и бизнеса си в резултат на това. Как пък един съдия /освен Цариградска/ или прокурор не намери мъжество или женственост и да застане и публично да говори с конкретни факти и имена? Изключвам говорещата в оправдателен режим бивша шефка на софийската районна прокуратура.

Отговорът е ясен – защото всички са в кюпа и няма никой чист. Ма, дайте да запазим авторитета на съдебната система и да не говорим много, докато компетентните органи си свършат работата… Бля, бля.

Видяхме ги компетентните органи как си вършат работата, демек как не си я вършат. Отделен въпрос, че правосъдието ни няма вече никакъв авторитет и няма какво да пазим. Това оглушително мълчание на магистратурата е толкоз по необяснимо на фона на факта, че по съпоставими критерии БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ВЗЕМАТ ЕДНИ ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ В ЕВРОПА. Такива данни наскоро бяха официално публикувани.

Е, след като гражданите им плащат от данъците си твърде добре, те са в правото си да попитат: защо мълчите като пукали?

Дали сме ви всевъзможни привилегии и имунитети, вкл. несменяемост и наказателна неприкосновеност + едни от най-високите заплати в ЕС. Защо мълчите?!

И на фона на тази мъртвешка тишина една миска тайно записва разговорите си със скрит в сутиена микрофон, щото търси отчаяно начин как да изкра спонсора си от ареста, където е вкаран за лихварство и поръчителство на убийство. Ако със скрити в сутиени микрофони ще се борим срещу съдебната мафия, тежко ни горко.

Та да кажа на колегите – магистрати: Говорете мамка ви !!! Иначе скоро покрай вас ще хвърчат още куршуми… И не трупове на мошеници и рекетьори ще събира полицията по улиците, а вашите…

Emil Vasilev

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.