Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев!

Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев!
Местните избори в Пловдив през 2015 година са били фалшифицирани, обяви сензационно в своя профил във Фейсбук адвокат Деница Чингарова,

която беше шеф на Общинската избирателна комисия на същия вот.

“Да се знае…Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев,Костадин Димитров и Димитър Колев!.

Въпросните същества никога не са печелили избори,защото не го заслужават…!!!”

Подпис: Деница Чингарова

Районна прокуратура – Пловдив се самосезира след поста на бившата шефка на ОИК Деница Чингарова, че е била принудена на фалшифицира местните избори през 2015 година.

По указания на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив ще бъдат снети обяснения от граждани, изискани документи и др.

Проверката е възложена на отдел “Криминална полиция” към ОД на МВР – Пловдив с оглед извършено престъпление по чл. 143 ал. 1 от Наказателния кодекс – за принуда.

Срокът за приключване на проверката е едномесечен”, пишат от прокуратурата.

Припомняме, че по-рано днес Чингарова обяви, че местните избори в Пловдив през 2015 година са били фалшифицирани.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.