Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!
Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого!

Великият и обичан актьор Васил Михайлов, изиграл незабравимата роля на Капитан Петко Войвода, изригна срещу политическата класа у нас и най-вече срещу досегашните грабители на страната Бойко Борисов и ГЕРБ.

Васил Михайлов омерзен и отвратен до краен предел

На вече преклонна възраст, да е жив и здрав, той заяви, че не се бои от нищо и никого. И няма да позволи някой да му затвори устата. Защото онези в Народното събрание са погубили най-ценното – живота на всички български деца, родени след 10 ноември 1989 година.

„Лъжци и продажници, плюя на вас и това, което имате вместо сърца. Лоени топки да бяха, пак нямаше да бъдете толкова жестоки и безмилостни със собствения си народ и родина. Защо, бе?! Къде ще го носите всичкото това откраднато – знаете, че на оня свят си отиваш гол…“, категоричен е Васил Михайлов.

Големият наш актьор е убеден, че в България нормално забогатели хора няма. И това е огромният проблем – богаташите и политиците са хора пердета, аутсайдери, с престъпно добити имоти и пари.

„Другаде по света богатите хора създават, строят университети, подпомагат. Хранят бедните хора, помагат да деца да учат. А у нас? Вижте за какво и как пръскат парите си у нас и създават поколения от още по-големи наглеци и престъпници.

Затова и невремето избягах от парламента, защото въздухът беше мръсен там. А после стана отровен. И не мога да разбера дебелокожието на Борисов и останалите, които напъват да захапят кокала пак. Непростимо е това и ще си платят!“, гневи се Васил Михайлов.

Васил Михайлов: „Добър ден“ да каже Борисов, не му вярвам!
Омерзен и огорчен от разграбването на родината ни, от мизерния живот на хората и от безочието и корупцията на управниците, е великият ни актьор Васил Михайлов.

Обичаният от поколения българи Капитан Петко Войвода не крие болката си и безстрашно заявява позицията си спрямо управляващите вчера и днес. А тя, позицията му, е категорична – властта на България е нейният най-голям срам.

„Разпродадоха земята ни за жълти стотинки. Разпродадоха я на свои, поставени лица. Почти целите Родопи, това чудо на страната ни, вече не е наше. Родопите вече отдавна не са български, а все повече се помохамеданчват.

Циганите ги правят мюсюлмани. Самият аз съм чувал как дядо увещава своя внук, че ще му купи колело ако отиде в ДПС. Какво е това, за какво говорим изобщо?!“, пита Васил Михайлов, предава petel.bg.

Той е убеден, че огромната вина за лошия живот на българите има лично премиерът Бойко Борисов. Който не само, че не прави нищо – нито за държавата, нито за хората, а не иска и да изпълни волята на народа и да се откаже от поста си. За да може да го вземе друг, кадърен човек, както се полага.

Още преди години в Блиц, когато Борисов беше кмет на София, Васил Михайлов отсече, че не му вярва. Не вярва и на една дума, защото настоящият премиер говори едно и също. Върти, суче и не прави абсолютно нищо.

Според него, на България й трябва управник като Стефан Стамболов, но Борисов със сигурност не се доближава до него и на йота.

„Да не говорим какво става с културата в тази страна – едно голямо нищо, една кръгла нула. Плаче ми се от управлението на всеки следващ културен министър“, споделя Михайлов.

Припомняме, че той публично се отказа от присъдената му награда ИКАР преди няколко години. С отказа си изгуби и правото да получава по 700 лева месечно до края на живота си, пише pik.bg.

И въпреки че живее бедно, с една мижава пенсия, той го направи заради убежденията си. И заради всичко, което се случва или по-скоро НЕ се случва с театъра и с родината му като цяло. Похвален пример на голям деец и човек!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.