Виктор Николаев: Опасно е страната да се управлява от неграмотни хора

Виктор Николаев: Опасно е страната да се управлява от неграмотни хора

Виктор Николаев отново привлече вниманието върху себе си с поредна култова фраза.

Журналистът я изрече в качеството си на репортер в Пловдив, където отразява днешния празник, а повод му даде известният местен журналист Евгени Тодоров, който е съпруг на незабравимата Нери Терзиева.

Поуките от Съединението ме притесняват, „Съединението прави силата“, това 50 години се опитвам да си обясня как се интерпретира през годините, и всяка епоха и период опитва да се екплоатира, започна Тодоров по Нова Тв.

„Съединението прави силата“ е най-подвеждащия отговор и  той е в услуга на управляващите.

Ай, сега да съединяваме, зад кого, зад нас. Така че този лозунг насочва към тоталитарната или авторитарната система, допълни блогърът.

Разединението, ако преминем като демокрация, е по-ползотворния път. Поуките не са от акта на Съединението, колкото от 7 години преди Съединението.

Поуката е как да издигнем културното, интелектуалното и икономическото ниво на България, и тук от Източна Румелия има какво да се научи, каза още Евгени Тодоров.

Тези негови думи докоснаха силно душата на Виктор и той обобщи:

Казвате, че е много опасно да се управлява страната от неграмотни и неподготвени хора.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.