Въпреки пандемията – филхармонията с летен сезон

Сферата на културата ще се измъкне от периода на онлайн излъчвания със завръщане на сцена. Посред лято “Зала България” – домът на софийската филхармония, отваря отново врати за концерти и обещава богата програма, две сцени и сезон без компромиси.  

Много е специално, но не мога да определя какво е точно. Ще има хора през място, през ред, но като за първи концерт ще е много емоционален, заяви тенорът Михаил Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR.

“Бях един от изпълнителите, чийто записи бяха излъчени от БНР, театри, въпреки съпротивите, които имах в себе си за онлайн излъчването. Радвам се, че бях част от онлайн излъчването. Целта на изкуството е да накара хората да се чувстват по-добре”, допълни Михайлов. 

Подготвената програма е доста интересна и разнообразна. И всичко продължава чак до края на август, каза още Михайлов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.