В дните на изолация фотограф снима семейства на балкони

Животът под карантина е цветен и пълен с усмивки, а не скучен и еднообразен. Ивелина Чолакова доказа това с проекта си. Тя снима семейства по балкони, които са останали вкъщи в дните на пандемията. 

Идеята идва от друг фотограф, който снимал семейства с дрон, но аз не разполагам с подобна техника. Хора са писали във Facebook и отзвукът беше доста добър, използвах най-дългия си обектив. Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR фотографът Ивелина Чолакова. 

Много хора, които Ивалина не познава, са изявили желание да бъдат снимани.

Тя разказва, че е успяла да снима доста щастливи семейства, чиито усмивки не са изкуствени. Рядко ни остава време за любимите ни хора, а радостта идва именно заради възможността да намерят време за близките си.

“Една от любимите ми двойки, които снимах на сватбата им вече си имат близнаци, които успях да снимам сега в дните на изолация. Бях в приятен шок. Говорим за промените от последните седмици. Тази среща макар и от разстояние беше много приятна и за двете страни”, посочи тя. 

Чолакова изтъкна, че когато човек е здрав, винаги може да е с близките си под някаква форма. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.