Група “Остава” се завръща с концерт и нова песен

Група “Остава” се завръща на сцената за първото си участие след карантината заради коронавируса. 

Последната песен на групата носи заглавието “Гений”. Малко преди пандемията са започнали записите на парчето, но видеото е заснето по време на извънредното положение. Песента е написана за хората, които си мислят, че целият свят се върти около тях, посочи Георги Георгиев от “Остава” в ефира на Bulgaria ON AIR.

“Последният ни концерт беше на 14 февруари. При силно ограничен капацитет на открито пред НДК ще промотираме новата си песен и ще изпълним няколко любими мелодии на нашата скромна банда. Има още около 20-ина останали билета. Може би ще има и много малко билети на място, но няма да прекрачваме ограниченията. 120 до 150 души е капацитетът”, каза още той.

Жоро разкри, че в момента групата работи по още две нови песни. Бандата баво започва отново репетира и прави музика.

“Ако нещата са добри и качествени, по естествен начин стига до хората, до които трябва да стигнат. Тази пандемия се отрази доста зле на всички артисти и нещата няма много бързо да се върнат по нормалния начин. Положителните страни за мен са, че си бях на село с моето семейство и измислих няколко парчета”, сподели той.

Групата усилено подготвя новия си албум. По думите на Жоро от “Остава” идеята е албумът да е готов до края на тази година, най-късно в началото на следващата. Той се надява албумът да носи много силно емоционално послание. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.