Дачков: Не знам как този човек е станал богат, но е кръгла нула като лидер и управленец

Дачков: Не знам как този човек е станал богат, но е кръгла нула като лидер и управленец

Този призив на “Възраждане” (бел.ред – Васил Терзиев да подаде оставка и да спре да се излага) не е обикновено политическо говорене.

Дълбокият мотив за него е тоталният потрес, в който всички в СОС са изпаднали от сблъсъка си с Васил Терзиев и неговата фундаментална некомпетентност и чисто човешка некадърност да организира каквото и да е като управленец.

Казвам го, защото съм се информирал от хора, които са вътре в общината и са втрещени от неадекватността  на кмета. 

Впрочем липсата на мнозинство е изцяло негова отговорност. Всеки нормален човек досега щеше да се разбере с останалите – никой от тях не иска нови избори.

ПП-ДБ хем наричат ГЕРБ мафия и казват, че не искат да управляват с тях, хем събарят Паметника на Съветската армия и блокират мнозинството с БСП.

А те други варианти нямат. Да не говорим за останалите дребни подробности от работното ежедневие на кмета и неговия новоназначен антураж, които са потресаващи с тоталната липса на компетентност и елементарни професионални, а и човешки умения за организация и управление.

Няма нужда да пиша тук онова, което знам, защото видимите, големите им провали са пред очите на всички ни. 

Терзиев и екипът му все още не могат да почистят клоните, които паднаха след първия сняг на 27 ноември!!!! Не знам как този човек е станал богат, но е кръгла нула като лидер и управленец. 

Целият бюджет, който предлага, е 100% преписан от бюджета на Фандъкова. Повтарям – целият. Никакви нови политики на “Промяната”, ДБ и “Спаси София” няма в него – нищо от обещанията преди изборите. Никаква идея за развитието на града и което е по-лошото – никаква идея как да се управлява поне малко по-добре от ГЕРБ. Напротив – ГЕРБ бяха на светлинни години в управленските върхове в сравнение с тези смешници. Представяте ли си! 

Терзиев не може да общува с хора (изглежда има някакви проблеми, казват, че е агорафобия) и поради тази причина ходи на работа в Общината с охрана!!!!, която се вижда и на снимките. Представяте ли си – кметът на агора̀та има агорафобия:) Това е налудно, София няма управление от три месеца и не се очертава да има, само защото този човек не може да се справи.

Не знам защо е искал толкова много да стане кмет и изхарчи милиони, за да си купи мястото, но от 1000 км се вижда, че не знае къде се намира и защо е там. Той е по-неадекватен от Кирил Петков, което е мнооого трудно. 

Единственото полезно нещо за хората и агората, което може да направи е да си подаде оставката и да освободи политиката и управлението на София от присъствието си.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.