Двукратна шампионка на България по борба загина само на 21 години

Двукратна шампионка на България по борба загина само на 21 години
Двукратната шампионка на България по борба Силвия Митева загина при автомобилна катастрофа, съобщава Haskovo.info.

21-годишната спортистка е била сама в автомобила си, който е катастрофирал на пътя между Стара Загора и Свиленград.

Митева, която се състезава за хасковския клуб „Ангел войвода“, е родом от Свиленград. Освен двете републикански титли, тя има и много други отличия, тъй като няма участие на състезание без спечелен медал.

През миналата година спечели приз „Станка Златева“ на турнир в Тополовград. През 2017 г. беше част от лагер на националния отбор по борба, който се проведе в Комотини (Гърция).

През 2019 г. завършва спортното училище „Стефан Караджа“ в Хасково.

„Не мога да повярвам, че днес ни напусна завинаги една звездичка. Днес завърши своя земен път едно винаги усмихнато и весело дете. Силвия беше шампионка на България. Тя беше сърцето и душата на отбора, със своето уникално чувство за хумор беше любимка и на нас треньорите.

Дано Бог е отредил по-добро място за Силвия на небето и нейната звезда да грее по-силно от всички други. Почивай в мир Сиси, много ще ни липсваш на всички в залата”, написа в социалните мрежи треньорът ѝ Петю Кирев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.