Денков е абсолютно неграмотен: Не е рабрал какво са му говорили от Лукойл. Имат 500 милиона загуби, а не 500 милиона данъци:))

Денков е абсолютно неграмотен: Не е рабрал какво са му говорили от Лукойл. Имат 500 милиона загуби, а не 500 милиона данъци:))
Денков в тази част е очевидно абсолютно необразован.

Лукойл са му казали, че ще се откажат да пренесат загуба от предни години от 500 млн.лв. и той е решил, че ще платят 500 млн.лв.

Борисов и Пеевски и те налапали на гола кука.

500 лв. няма да има, не 500 млн.лв.

Казах ли ви, че не били компютри, а компоти?

500 млн.лв. друг път.

Георги Кадиев, бивш заметник – министър на финансите

Вчера Лукойл отрече да има неплатени данъци, а днес Пеевски заяви, че Денков е уведомил вчера Сглобката, че от Лукойл му обещали да платят до седмица някакви хипотетични 500 милиона дължими данъци.

Денков намери вината в закона, а не в себе си:)):

„Лукойл“ пое ангажимента да изпълни законите, така както са заложени в момента.

Това че някой е направил калпави закони, не означава, че ние трябва да нарушим закона заради нечий желания“, заоправда се днес министър-председателят Денков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.