Добрите обноски са предимство и част от ежедневието

Добрите обноски са предимство и част от ежедневието

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Добрите обноски днес са предимство, но когато не дръзваш да се докажеш като добър, някак няма как да успееш. Трябва да заявиш личното си пространство и позиция.

Добрите обноски са част от ежедневието и нещата от живота. Това мнение изрази Невена Басарова, създател на Академия за добри обноски и писател, в ефира на “Бизнес старт” по Bloomberg TV Bulgaria.

“Интересът към Академията за добри обноски показва, че има необходимост и и полза от нея”, изтъкна Невена Басарова.

“Имаме нужда от място да се учим къде да бъдем добри родители. Академията се явява верен партньор и помощник при възпитанието на родителите за децата им”.

По думите на Басарова децата ни учат на спонтанност.

“Начинът на общуване, уважаването на личното пространство, как да се храним добре – всичко това е част от добрите обноски”.

“Семейството е основата, където се полагат добрите обноски, но това не е всичко. Средата също оказва своето влияние”, смята гостът.

Според писателката и създател на Академията за добри обноски при възпитанието на децата днес е нужно да сме по-мобилни и гъвкави и да приемем, че и те имат мнение. “Добре е да заложим на диалога и разбирането”, убедена е тя.

Целият разговор гледайте тук.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.