Д-р Георги Тодоров: Колеги, специализирайте психиатрия, ще е най-вървежната специалност скоро

Д-р Георги Тодоров: Колеги, специализирайте психиатрия, ще е най-вървежната специалност скоро
Логиката е наука, но когато в действията на управляващите една страна няма логика систематично, се питаме къде са ни психиатрите.

Помислете: Не може да затвориш университетите за 14 дни, за да не се разпространява нещо, особено медицинските, защото медицина он лайн няма!

И сега след няколко часа, да кажеш на същите тези дето си ги пратил да учат он-лайн да кажеш , елате в Ковид отделенията да помагате?

Хем затваряш университета, за да няма контакти, хем ги пращаш при уж заразата, опасната, с цел да ги карантинираш ли, с цел да продължиш да не са на училище!

А да пратиш горния курс он-лайн без да си осигурил на всички компютри и да си им платил интернета вкъщи е върха на наглостта.

Видях в една гимназия , от стана на учителите, как преподават- трагедията е пълна, а и лъжат че преподават.

Явно в ход е политика за затъпяване на децата, като се ползва ирационалното чувство СТРАХ!

За Французите, Белгийците и други самозатварящи се нямам думи.

Същото важи и за Фъндъчка Йорданкова, дето забранявала след 23.30 заведенията, сякаш има разлика дали е до 23,30 или 0.30 за въздушнокапковите инфекции!

Колеги, специализирайте психиатрия, ще е най – вървежната специалност скоро.

Д-р Георги Тодоров, фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.