Евгения Живкова разкри за сензационни предложения, свързани с БСП, Радев и Борисов

Евгения Живкова разкри за сензационни предложения, свързани с БСП, Радев и Борисов
Предлагаха ми да стана вицепрезидент на Румен Радев. Няма да кажа точно кой, но бяха хора от БСП.

Това разкри внучката на Тодор Живков – Евгения Живкова в „Неделята на NOVA“ по Нова тв.

„Аз отказах, защото знам какво ще ме чака, ако стана“, обясни тя и допълни, че според нея Румен Радев се справя с поста си.

„Аз не знам, ако трябваше да взимам решение, дали щях да започна конфронтация с президента. Всяка партия е готова да се върне във властта. Защо Корнелия Нинова да не се справи? Всеки човек може да се справи“, допълни тя.

„Борисов не ми е предлагал да ставам депутат. Чрез него е стигала покана до мен да се включа в редиците на НДСВ, но аз вече бях част от БСП и нямаше как да стане това“, каза още Живкова.

Тя разкри, че между Тодор Живков и Симеон Сакскобурготски е имало тайна среща, но тя е била провалена от други участници в нея.

Тези, които бяха инициатори, попречиха на тази среща. Костадин Чакъров беше един от тях. Симеон също е останал с впечатлението, че е умишлено“, разказа тя.

„Бойко Борисов е умен човек, според мен. Попил е каквото може от дядо ми. Това, че е наследник на Тодор Живков са просто някакви неща, които се тиражират.

Той се грижеше за дядо ми и сме му благодарни за грижите извън неговата фирма, които полагаше. Той пое охраната му и го направи безплатно. Ние имахме друга охрана и нямахме намерение да взимаме Бойко Борисов, но той дойде и нещата се промениха“, посочи Евгения Живкова.

„Борисов премиер вече 10 години, Трябва да има смяна на властта. Българинът стана по-беден, разбира се. Аз лично живея нормално и не се определям като много богат човек.

Не знам дали може да има социал-демокрация, след като живеем в пазарна икономика. Държавата може да се намеси в бизнеса, но няма как да развива закритите предприятия, които имаше преди промените. Фабриките са разграбени и е абсурдно да бъдат възстановени“, заключи тя.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.