Извънредно! Гълъб Донев нареди спешно разследване на парите на Лена, жената на Лорер и още 61 души

 Извънредно! Гълъб Донев нареди спешно разследване на парите на Лена, жената на Лорер и още 61 души
Служебният премиер Гълъб Донев е наредил на инспектората на Министерския съвет да провери всички граждански договори, сключени от кабинета на Кирил Петков и четиримата му вицепремиери.

Тази информация се появи по-рано в медии днес.

Според нея проверявани са всички 63 човека, като сред тях са бившият шеф на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова, Весела Чернева, съпругата на Даниел Лорер Виолета Лорер, както и имунологът проф. Радка Аргирова, която бе съветник на Петков по въпросите с пандемията от COVID-19.

“Работа на инспектората е да проверява. Няма нужда да им нарежда премиерът. Инспекторатът на Министерския съвет върши само това. Не знам премиерът да го е нареждал, но това не значи, че не е. Работата на инспектората е да проверява и сегашните, и предишните.

Той и мен би трябвало да ме проверява. Дали премиерът е наредил – не знам, но в това няма нищо лошо”, коментира информацията пред Блиц  говорителят на служебния кабинет Антон Кутев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.