Изолацията „удари шамар“ на Георги Зайков, за да създаде песен за свободата

През май се настройваме за нов живот и сме с един крак в лятото. Той обаче ни учи, че винаги трябва да очакваме изненади. Като снега през лятото, например. Така се казва и новата песен на музиканта Георги Зайков. Той сподели пред “България сутрин”, че е създадена, за да се чувстват хората свободни и да я слушат на път.

“Песента “Сняг през май” е малко по-различна за нашите географски ширини. Винаги сме възприемали музиката като свобода и сме бягали от границите”, разказа музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Клипът към песента е сниман в Пловдив, родното място на Георги Зайков, а изолацията далеч не е попречила на него и Liter Jack да творят.

“Много добре ни повлия карантината – като един шамар. Имахме свобода да създадем няколко песни, които тепърва ще излизат”, каза още Зайков.

Изпълнителят посочи, че е встрани от комерсиалната музика, но за неговия стил музика има реализация.

Вижте целия разговор във видеото.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.