Иска ми се напоследък да имам вълшебна гумичка и да изтрия самодоволните лица на “избраните“ – и в изпълнителната власт, и в парламента

Иска ми се напоследък да имам вълшебна гумичка и да изтрия самодоволните лица на “избраните“ – и в изпълнителната власт, и в парламента
Според Хампарцумян “ полуграмотното население“ не може да решава за еврото.

Но може да решава на избори кой да взима решенията , съответно да определя държавната политика.

Пак тези , определени от полуграмотното население назначават такива като Хапарцумян на високи постове, от висотата на които ни се присмиват и обиждат.

Това полуграмотно население няма милиони евра в банки и офшорки, не кара скъпи автомобили и не плажува на екзотични острови.

За него ще са новите цени в евро и глада.
За Хапарцумян и тези като него нищо няма да се промени – те и сега пазаруват в Европа, хранят се с био храни и в скъпи ресторанти.

Ние, полуграмотните ще оцеляваме…

Иска ми се напоследък да имам вълшебна гумичка и да изтрия самодоволните лица на “ избраните“ – и в изпълнителната власт, и в парламента.Завинаги да ги изтрия.

Румяна Ченалова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.