Кара ви се кола на лед, първата писта вече е факт и у нас

Разположена е на малко повече от 70 км от София. Първата писта за каране на лед и сняг е дело на автомобилния  състезател Димитър Илиев и неговия екип. За два месеца те подготвят трасето, което е с дължина над 1 км.

Още по темата

3 яну 2020 17:45

24

Най-близките подобни писти се намират в Италия и Австрия. И макар че климатът тук  е  истинско предизвикателство, Митко казва, че това не им е попречило  да създадат място, на което всеки може да подобри шофьорските си умения.

България страда от остра нужда и недостатък на автомобилни писти. Проблем, с който се слбъскват всички професионални състезатели и любители на скоростите у нас. Това обаче,  не пречи на българските таланти да пробиват път,  дори там, където ледът се оказва особено твърд, пише Bulgaria ON AIR


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.