Кейт Мидълтън разясни дали ще има четвърто бебе

Кейт Мидълтън разясни дали ще има четвърто бебе

Снимка: БГНЕС

По време на първото си официално събитие след “Мегзит” херцозите на Кеймбридж общуваха много непосредствено с местните жители на Брадфорд. Двамата охотно отговаряли на въпросите им, като един от тях бил доста откровен. Задал го 22-годишно момче с аутизъм синдрома ДиДжордж. Той попитал Кейт и Уилям дали искат да имат още деца. Кейт отговорила: “Не мисля, че Уилям иска още деца”.

Но дали наистина е така? Източник, близък до принц Уилям, разказал пред Radar, че херцогът все още се замисля за четвърти наследник. По думите му, той внимателно следял здравето на съпругата си и бил обезпокоен за нейната слаба фигура.

Кейт и Уилям имат три деца: 6-годишният принц Джордж, 4-годишната принцеса Шарлот и 1-годишният принц Луи. По време на визитата си в Брадфорд съпрузите изглеждали особено сплотени, много се усмихвали и любезно общували с хората.

Те посетиха кметството, благотворителната организация Khidmat Centre и се запознаха с новите градски проекти за подкрепа на бременните жени и техните семейства.

 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.