Киро би в Министерския съвет единственият доказан депутат-борец срещу корупцията в редиците на Промяната: Жертвата и свидетел

Киро би в Министерския съвет единственият доказан депутат-борец срещу корупцията в редиците на Промяната: Жертвата и свидетел

Кирил Петков е свалил на земята с удари депутата от ПП Александър Дунчев – единственият доказан борец срещу корупцията в редиците на Промяната.

И това се е случило не къде да е, а в премиерския Кабинет №1. На станалото има и свидетели. Тогава Петков е премиер и това обяснява защо Дунчев беше свален от водач на листата на ППДБ в София-област “по втория начин”, въпреки протестите на организацията в региона.

Всички тези неща бяха огласени в ефира на Евродикоф по Евроком от свидетеля на нелепия и невиждан в родната история за 145 г. правителство инцидент Георги Георгиев от Боец, като писмено са потвърдени и от потърпевшия в негов коментар, показан на екрана.

Според Георгиев свидетел на станалото е била и Лена Бориславова, която мълчи по темата и не потвърждава. Трае си и Кирил Петков, който иначе е виден противник на нападенията на другите, а също така и се представя за носител на европейските ценности.

Напомняме, че Дунчев стана шеф на Агенцията по горите при служебното правителство, в което Петков и Василев бяха министри и изгря политическата им звезда.

Човекът, който започна борбата с корупцията за милиарди в лесосектора, окупиран от ДПС, повярва на двамата си колеги и се присъедини на старта на партията им ПП. Стана и народен представител от нея.

С идването им на власт обаче те пратиха неговата борба в десета глуха, а той започна да се изказва против “генералната линия на партията”.

За което пострада и в буквален смисъл с ударите на Киро, чийто татко Петко е инструктор по бойни спортове и поради това – близък приятел на Алексей Петров, който пък беше не просто бит, а убит при сегашното управление на Киро и Асен.

Илиян Костадинов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.