Киро с култово интервю пред Сашо Диков: Не съм наркоман! Никога през живота си не съм се дрогирал! ВИДЕО

Киро с култово интервю пред Сашо Диков: Не съм наркоман! Никога през живота си не съм се дрогирал! ВИДЕО
Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман.

В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици и каквито и да било упойващи вещества.

„Никога, никога, никога…през живота си, никогаааа“, отговори разпалено Петков на въпрос на водещия Сашо Диков. И продължи:

„Никога през живота си не съм използвал наркотици, нито като малък, нито като тийнейджър, нито като студент. Това, което вземем за адреналин е – карам кайт, сноуборд, летя с парапланнер.

Ако имам някаква зависимост това е от екстремните спортове – там се чувствам свободен, карам бързо ски, карам бързо сноуборд“, каза той.

Петков се направи на учуден защо финансираните от ГЕРБ и ДПС сайтове усърдно лансират тезата, че е наркоман: „Защо не казват: „Кирил взима наркотици“, а казват „Кирил взима пици с кристали“?

Откъде идва това творчество? И се замислих защо. Защото трябва да звучи популярно, за да стигне до максимално много хора. Ако кажат някакви кристали, хората няма да разберат. Но ако кажат пици с кристали, хората си викат:

Ами пица, отгоре може да има саламче, кашкавалче и е поръсено с кристали.

Ние работихме от сутрин до вечер – целият екип живяхме в Министерския съвет и си поръчвахме пици, защото все пак трябва нещо да ядем.

И понеже от НСО виждат, че си поръчваме пици и са си казали: „Ето вкарват пици в сградата на МС – значи е пица с кристали“.

Водещият Сашо Диков го попита и дали е набил в кабинета си като премиер депутата от ПП Александър Дунчев.

За боя разказа преди време председателят на БОЕЦ Георги Георгиев, който също е бил там. „Никога не съм докосвал Александър Дунчев.

Никога не съм докосвал физически Сашо“, обяви Кирил Петков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.