Кой ще бъде в новия служебен кабинет на Румен Радев?

Кой ще бъде в новия служебен кабинет на Румен Радев?
Упорито се спряга името на Гълъб Донев за служебен премиер

Кой ще участва в новия служебен кабинет на Румен Радев? Засега информацията за това е само спекулативна. Ето какви имена се обсъждат според нашите източници от политическите централи, предаде bTV.

Упорито се спряга името на Гълъб Донев за служебен премиер. Той е бивш служебен министър на труда и социалната политика и настоящ секретар на президента. Пред bTV самият Донев отрече да са водени разговори с него.

За вицепремиер и министър на външните работи се спряга името на посланика ни във Великобритания Марин Райков. Той отказа да коментира темата.

Правосъдното министерство се очаква да отиде при депутатът от БСП Крум Зарков.

За министър на икономиката се спряга икономистът и бивш заместник-министър на икономиката в кабинета „Сакскобургготски“ София Касидова.

Министерството на младежта и спорта навярно ще се оглави от бившата състезателка по стрелба и политик от БСП Весела Лечева. Тя, Касидова и Зарков не отговаряха на мобилните си телефони днес.

За министър на здравеопазването се спряга д-р Славейко Джамбазов. Той е известен здравен консултант. Пред bTV той отрече да е говорено с него и не желае да се занимава с политика.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.